5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bentlı olarak değişir.

şu demek oluyor ki, baz ayrım şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını hapsetmek dâhilin mutasavverken, evgin çıkış bapsı yalnızca hızlı ve emin boşaltma derunin kullanılan bir bapdır.

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın eminğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Çift kanatlı ivedili çıkış kapıları, dünyaa yakın açılan ürkü bar kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden yapılmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

yangın kapısı Siz bile yangın bapsı fiyatları karşı veri soldurmak muhtevain bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Kapısı temel amacı insanoğluın muhatara kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve cazibe şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kabilinden; yurtiçinde ihtimam veren milel arası kuruluşlardan da yangın bapları gerçekleştirme edilebilir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini katkısızlar.

Yangın bapsı nedir ve ne işe yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini elde etmek yürekin kullanılan bir kapıdır.

Report this wiki page